Podobnie jest z formą. Możliwości jest wiele. Mogą to być słodkie babeczki, kolorowe ciasta, lizaki, budyń, czy kisiel, krem albo ciasteczka z cukierkami.
Ciastka przekładane zielonym kremem, lub bezy zabarwione na kolor turkusowy.
Ciastka mogą przybrać również ciekawą formę np. w kształcie koniczyny.
Ciasto przekładane budyniowym limonkowym kremem.Kisiele, budynie, kremowe desery, kto się im oprze...
źródło:
bestfriendsforfrosting.com
dessertbuzz.com
eating-made-easy.com
homegrown-revolution.co.uk
sweetlaurencakes.com
wedding.allwomenstalk.com
www.blovedweddings.com
www.chicsweets.net
www.dreamstime.com
www.floatingcrown.co.uk
www.joliejoliedesign.com
www.krisztinawilliams.com
www.newenglandfineliving.com
www.weddingchicks.com
zsazsabellagio.blogspot.com
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz