Piwonia jest kwiatem, którym możesz przyozdobić każdy rodzaj wypieku. Od małego do dużego, od białego po ciemno czekoladowy, czy nawet czarny.
Na każdą wersję znajdziesz odpowiedni kwiat, wkomponowujący się kolorystycznie do całości.
Piwonia może być lukrowana, lub sztuczna. Doskonale sprawdzi się również ta świeża. :-)
źródło;
www.jedanfrajeribidermajer.com
www.pl.pinterest.com
www.justjaime28.files.wordpress.com
www.modwedding.com
www.elizabethannedesigns.com
www.flickr.com
www.greenweddingshoes.com
www.blog.theknot.com
www. thecakeblog.com
www.kategreencakes.com
www.stylemepretty.com
www.craftsy.com
www.pl.pinterest.com
www.justjaime28.files.wordpress.com
www.modwedding.com
www.elizabethannedesigns.com
www.flickr.com
www.greenweddingshoes.com
www.blog.theknot.com
www. thecakeblog.com
www.kategreencakes.com
www.stylemepretty.com
www.craftsy.com
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz